Motociclisme

Viñales referma el lideratge amb el segon triomf seguit

El resident a Andorra torna a mostrar-se molt superior i s’aprofita de la caiguda de Màrquez quan anava primer

Viñales referma el lideratge amb el segon triomf seguit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maverick Viñales va per a totes al Mundial de MotoGP. El resident a Andorra va embutxacar-se ahir a Termas de Río Hondo la segona victòria consecutiva de la temporada en només dues curses disputades i va refermar el seu lideratge amb 50 punts. A la classificació general, el perseguidor més immediat és el seu company d’equip, Valentino Rossi, que ahir, en el seu Gran Premi número 350, va assegurar el doblet per al Movistar Yamaha acabant en la segona posició, i es va situar a 14 punts del de Figueres. Cal Cructhlow va completar el podi d’una carrera accidentada, especialment per als que han de lluitar, a priori, pel títol.

La més important va ser la de Marc Màrquez, que quan anava primer destacat va caure al revolt número 3 de la tercera volta, i el màxim beneficiat va ser Viñales, que va passar a liderar la cursa i ja no va baixar de la primera plaça. També Jorge Lorenzo va caure i encadenava les dues curses inicials de la temporada sense puntuar. Ducati es va quedar en blanc ahir per la caiguda d’Andrea Dovizioso, que va ser tirat per Aleix Espargaró després d’una errada del resident negociant un revolt. Tampoc l’equip Honda va puntuar ja que Dani Pedrosa també va caure.

En Moto2, Franco Morbidelli va assolir el segon triomf del curs, mentre que en Moto3 Joan Mir va protagonitzar una gran remuntada per acabar primer.

tracking