Les derrotes d'FC Andorra i Horta reenganxen a l'ascens Sants i Llagostera

L’FC Andorra no va saber aprofitar la punxada de l’Horta d’ahir al migdia a casa davant el Sants per 0 a 1, en la seva visita al camp del Llagostera B. El conjunt dirigit per Emili Vicente, que d’haver guanyat s’hauria col·locat líder del grup 1 de primera catalana, va perdre per 1 a 0 contra un filial que està realitzant una brillant campanya i se situa quart a quatre punts de la segona plaça. Una posició que ocupen els del Principat sumant-ne 54 i que els permetria disputar la fase d’ascens a tercera divisió.

El matx va arribar al descans amb empat a res, però a la represa els gironins van obrir el marcador mitjançant Rubén Martínez. “Arran d’un error nostre ens han fet el primer. La segona part ha estat per a nos­altres, tot i jugar els darrers 20 minuts amb 10, perquè hem disposat d’ocasions clares per empatar”, va explicar el tècnic, Emili Vicente. Fa unes jornades es van descartar el Sants (tercer) i el Llagostera en la lluita per l’ascens, però a la recta final de la lliga s’hi han tornat a reenganxar.