TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

“Hem de continuar sumant”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya va acudir una vegada més a la sala de premsa del Poliesportiu, la dotzena vegada ja, mostrant satisfacció per haver aconseguit una nova victòria davant l’afició. El tècnic va voler valorar especialment l’actuació que va fer el seu equip quan els tocava ser al darrere. “Al tercer quart hem trobat moltes situacions ofensives, però sobretot el més destacable del nostre partit és la defensa. Hem fet un partit defensiu”, indicava l’egarenc, que afegia que “estem molt contents per la victòria davant d’un equip que és el millor jugant com a visitant”.

Sobre l’objectiu d’arribar als play-off, Peñarroya no volia eufòries per haver sumat el triomf, malgrat que celebrava que es va pel bon camí. “Si anem guanyant estarem més a prop, però el Bilbao també hi és. Insisteixo, quan faltin dues o tres jornades veurem on som. Hem de continuar sumant perquè cada setmana és una història nova”, assenyalava.

El tècnic del MoraBanc també va lloar el Tenerife i comentava que “és un equipàs i avui també ho ha demostrat”. Finalment, Peñarroya també es va referir al públic. “Hem de gaudir d’això. Ens retroalimentem, la nostra gent està vivint un curs espectacular aquí”, va cloure.

EL RIVAL

“Ha estat un gran partit de bàsquet”

Txus Vidorreta

El tècnic del Tenerife va mostrar-se orgullós de la feina realitzada pels seus jugadors amb la lluita fins al final. “Felicito l’Andorra pel bon partit, la temporada i el joc que està fent sobretot a casa”, assenyalava Vidorreta, que hi afegia que “ha estat un gran partit de bàsquet”. A més, l’entrenador dels canaris es va recordar de les paraules del club durant la prèvia. “Estic agraït per tot el que vaig llegir en la prèvia sobre mi. És bonic que t’afalaguin en la prèvia d’un partit tan tens com aquest”, va comentar.

tracking