El Madrid, més líder gràcies al Barça

El Reial Madrid continua sent el líder de la lliga espanyola malgrat l’empat a un gol d’ahir al Santiago Bernabéu davant l’Atlètic de Madrid. La derrota de l’FC Barcelona a Màlaga per 2 a 0 situa els blancs primers amb 72 punts amb 3 més que els blaugrana i encara amb el matx contra el Celta per disputar.

El conjunt dirigit per Zidane va dominar el derbi des d’un inici i no va poder avançar-se en el marcador fins a la segona meitat, gràcies a les grans aturades del porter matalasser, Jan Oblak. Pepe, que es va retirar lesionat, al minut 52 va obrir la llauna de cap en aprofitar una falta lateral que va posar amb molt bon ull Toni Kroos. El Madrid va adormir el partit, però els canvis de Simeone van donar els seus fruits. Correa i Thomas van revolucionar el tram final del xoc contagiant els seus companys, que van començar a assetjar la porteria de Keylor Navas, que no aconsegueix deixar el seu marc a zero des del gener. Griezmann, el millor dels visitants, va avisar amb una xilena espectacular que va treure el porter de Costa Rica en una acció anul·lada per fora de joc. Finalment a cinc per acabar, la història aquest cop es va posar de part de l’Atlètic, i el davanter francès va culminar una jugada combinativa de tot l’equip. Ocupa la tercera plaça amb 62 punts.

EL BARÇA DEIXA ESCAPAR UNA OPORTUNITAT D'OR

L’FC Barcelona va començar el seu partit a Màlaga sabent que el Madrid no havia fet al complet els deures en deixar-se empatar al 85 per l’At­lètic. Els blaugrana no van saber aprofitar la punxada blanca i van caure, de manera sorprenent, contra el Màlaga per dos a zero (Sandro i Jony). Neymar va veure una groga al minut 27 i al 65 el col·legiat li va mostrar la segona, així que en funció de la sanció podria no jugar el clàssic. El Barça, que de guanyar hauria dormit líder, continua segon, però a 3 del primer classificat.