Tennis

Andorra obre avui la Davis contra la potent Irlanda

Laurent Recouderc, Jean-Baptiste Poux i Èric Cervós formen l’equip, que també s’enfrontarà a Montenegro i a Kosovo

Andorra obre avui la Davis contra la potent IrlandaFAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip andorrà de Copa Davis entra en escena avui al grup III davant el rival més potent, la República d’Irlanda, segons va deparar el sorteig realitzat ahir. A banda dels irlandesos el combinat que integren Laurent Recouderc, que fa també de capità, Jean-Baptiste Poux i el jove Èric Cervós es mesurarà contra Montenegro, demà, i Kosovo, amb qui tancarà el torneig. La competició es disputa al Holiday Village Santa Marina de la població de Sozopol (Bulgària) sobre superfície dura i en outdoor.

Irlanda, 79a del rànquing mundial, és la clara favorita del grup D, amb dos jugadors en el Top-300 de l’ATP, James McGee (207) i Sam Barry (299). “Tot i no haver tingut gaire sort en el quadre estem motivats i preparats per donar el màxim”, comentava ahir Laurent Recouderc. I és que si Irlanda té tots els números per seguir endavant en el torneig, Montenegro és un rival contra el qual Andorra va perdre l’any passat per 1 a 2 en la competició jugada a Tallinn (Estònia). Els montenegrins ocupen el lloc 92 del rànquing, mentre que Andorra està situada en la posició 113, superant Kosovo, que és la 128a selecció mundial i el rival d’entrada més assequible.

Andorra, amb la mateixa tripleta de jugadors que l’any passat, va quedar classificada en novena posició en la darrera edició de la Copa Davis, després de derrotar Armènia per 2 a 1. L’equip nacional va començar a competir l’any 2000.

tracking