Bàsquet

Reforç de luxe

Nacho Martín treballa de valent en la seva recuperació per disposar de minuts en el tram final de la fase regular

Reforç de luxeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler pivot del MoraBanc Andorra, Nacho Martín, lesionat de gravetat al lligament deltoide del turmell esquerre podria reaparèixer a finals de temporada. Cal recordar que els dar­rers minuts que va disputar el val·lisoletà en lliga va ser davant el Tenerife el 30 de desembre del 2016. Posteriorment va estar de baixa durant aproximadament cinc setmanes seguint un tractament conservador que no va donar els resultats esperats i el metge del MoraBanc, el doctor Sergi Francisco, va optar per fer-lo passar pel quiròfan, prèvia consulta a un especialista de prestigi. El 7 de febrer visitava l’Hospital de Barcelona per acabar d’una vegada per totes amb els seus problemes en aquesta zona i l’operació va ser tot un èxit.

El temps estimat de recuperació era de quatre mesos, fet que l’obligaria a perdre’s tota l’actual campanya. Ara bé, el de Valladolid ja ha deixat enrere les fases d’immobilització, el 16 de març va penjar en el seu compte de Twitter una imatge de les crosses dins d’una paperera acomiadant-se d’elles, i ja porta dies fent intensius de rehabilitació. Des del club el que indiquen és que tot va segons el previst i que Martín, de classificar-se el conjunt andorrà per al play-off, podria arribar-hi. Segons ha pogut saber el Diari, l’aler pivot estaria treballant de valent en la seva recuperació amb l’objectiu de disposar de minuts en els dos darrers duels de competició regular davant el Betis a Sevilla i al Poliesportiu contra el Madrid, xocs que, en funció de com s’esdevinguin els propers partits, serien determinants per assegurar la posició que dona accés a la lluita pel títol. Aquests dos enfrontaments estan previstos el 10, 1 i 14 de maig, respectivament. Tenint en compte que el play-off està programat entre dijous 18 i divendres 19 del mateix mes, doncs ja es podria veure Martín prèviament en una convocatòria de Peñarroya fent rodes d’escalfament i competint.

BURJANADZE I SHERMADINI, PROTAGONISTES A LES ESTADÍSTIQUES

El partit de diumenge passat davant l’Estudiantes el va resoldre els darrers minuts un enorme Beqa Burjanadze. L’aler pivot del MoraBanc Andorra es va posar l’equip a les esquenes anotant 16 punts en aquest període i va acabar el xoc sumant-ne 20 i assolint-ne 23 de valoració. El de Geòrgia va registrar així els millors números de la seva curta i prometedora trajectòria a la lliga Endesa. Burjanadze està en un moment dolç i porta tres duels consecutius sent valorat amb més de 21 punts (22 contra el Saragossa, els mateixos quan va jugar amb el Barça i 23 davant l’Estu). Per la seva banda, el referent del MoraBanc, Giorgi Shermadini, va perdre el lideratge de rebots, arran que el blaugrana Ante Tomic en capturés fins a 14 a Las Palmas pels 4 del georgià. Ara la diferència és de +7 per al croat.

tracking