Bartomeu defensa les paraules de Piqué

El president del Barça diu la seva sobre les polèmiques declaracions referents als valors blancs

Bartomeu defensa les paraules de Piqué

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Continua l’intercanvi de declaracions entre l’FC Barcelona i el Reial Madrid. Si la setmana passada ho va fer el màxim mandatari blanc, Florentino Pérez, en un acte presentant un nou patrocinador, ahir va ser el torn del president de l’entitat blaugrana, Josep Maria Bartomeu. El dirigent va donar la seva opinió sobre les paraules que Piqué va pronunciar després d’un partit de la selecció espanyola criticant els valors del Madrid i posant en dubte les persones que trepitgen la llotja del Santiago Bernabéu.

“El Barça està d’acord amb Piqué”, va indicar Bartomeu en la presentació de la maqueta del futur Miniestadi de Sant Joan Despí, que lluirà el nom de Johan Cruyff . D’aquesta manera reitera la cobertura institucional que va demostrar el vicepresident, Jordi Cardoner, quan va ser preguntat fa uns dies sobre l’assumpte.

La lliga està més calenta que mai, ja que la diferència entre tots dos conjunts és de només dos punts (el Madrid amb encara un partit per disputar) i tot apunta que es resoldrà en el clàssic del 23 d’abril. Les darreres sortides de to escalfen i ambienten el xoc fora dels terrenys de joc.

POSEN EN DUBTE LA LEGALITAT DEL 12-0 DEL BARÇA B

El jugador de l’Eldense, Cheikh Saad va assegurar ahir que quatre companys fan trampes i venen partits i posa la lupa sobre l’escandalós 12-0 que li va clavar al seu equip el Barça B. “Al vestidor gairebé va haver-hi agressions. Entre els implicats hi ha un líder de l’equip i són quatre jugadors. He rebut amenaces. Quan em deixin dir els noms, els diré”, va indicar Saad. El president de l’Eldense, ja descendit, estudia denunciar els fets.

tracking