Madrid i Barça compleixen i es manté la distància de dos punts

Els de Zinedine Zidane, molt efectius, superen per 3 a 0 l’Alabès

Tot segueix igual a la lliga espanyola. Tant el Reial Madrid com l’FC Barcelona van guanyar els seus respectius partits d’ahir i la distància es manté a dos punts (68 i 66 respectivament). Els de Zidane es van imposar a casa a l’Alabès per un contundent 3 a 0, amb un onze ple d’absències destacades com les de Navas, Sergio Ramos, Marcelo i James. Kiko Casilla va prendre el relleu del qüestionat porter de Costa Rica, Danilo i Nacho van ocupar els laterals i Varane va reaparèixer, però només va poder aguantar 10 minuts sobre la gespa. A la mitja hora de joc Benzema, en un magnífic estat de forma, va obrir el marcador a passada de Carvajal en una jugada que es va iniciar en fora de joc. Els bascos van tenir oportunitats per posar l’empat, però Isco, a cinc per al final, va sentenciar el matx i al 88 Nacho es va estrenar com a golejador a la lliga en aquest curs.

De la seva part, el Barça, sense Piqué i Messi, va superar a domicili un valent Granada per 1 a 3 en un enfrontament que van dominar, però amb patiment. Luis Suárez, amb una gran actuació, va obrir la llauna a res pel descans, Boga pels andalusos va igualar al 50 i Paco Alcácer, que va entrar per la lesió al menisc de Rafinha, va fer el segon al 64 aprofitant una gran assistència de Suárez. Rakitic va fer el de la tranquil·litat a les acaballes i Neymar, finalment, va obtenir el premi del gol.