esquí de muntanya

Xavi Areny i David Albós guanyen la Travessa Ransol-La Serrera

Actualitzada 02/04/2017 a les 07:21
Els corredors de l’equip nacional d’esquí de muntanya Xavi Areny i David Albós van ser els grans dominadors de la 39a edició de la Travessa Ransol-La Serrera, que es va disputar ahir amb la participació d’una trentena de parelles. Areny i Albós van completar el recorregut amb un temps d’1 h 27’27’’, traient gairebé sis minuts als segons classificats, l’equip format per Jordi Alís i Genís Zapater. El tercer lloc del podi va ser per a Joan Albós i Jordi Ordóñez, que van entrar just per davant de Pep Pou i Marc Vila. En categoria femenina, amb poca participació, les vencedores van ser Imma Mascort i Lorena Ledesma, que van aturar el cronòmetre en 1 h 54’15’’, arribant amb 17’19’’ de diferència sobre Eli Bertran i Queralt Riba. La travessa Ransol-La Serrera puntuava per a l’Hotel Piolets Park &Spa Copa d’Andor­ra d’esquí de muntanya, que avui viurà una nova prova, la Vertical Grandvalira Encampadana, organitzada també pel Soldeu Esquí Club. La prova tindrà la sortida (10 h) des de l’aparcament del Tarter i l’arribada estarà situada al cap de la Tosa de la Llosada, amb un desnivell de 850 metres.
A banda d’aquesta prova, l’esquí de muntanya té avui una altra cita amb la Pal Skimo Femení, cursa popular femenina individual i per equips amb inici al pla de la Caubella i final al pic del Cubil (420 metres de desnivell).