Jordi Betriu condueix l'FC Andorra a la victòria contra un voluntariós Hermes

L’FC Andorra segueix acumulant victòries i lidera en solitari la primera catalana en espera del resultat d’avui de l’Horta. Ahir els tricolors van derrotar la Fundació Privada Hermes (2-1) en un partit que va desencallar en la segona meitat Jordi Betriu, en gran estat de forma. Els primers 45 minuts van ser força avorrits, amb un Andorra que no trobava la manera de superar un bon posicionat Hermes. Només un xut de Betriu i una rematada de cap de Cristian van portar perill a la porteria de Yan Carlos, que va rebutjar amb encert les dues vegades. Els visitants, en atac, res de res.

Als cinc minuts de la represa, una gran cavalcada per la banda dreta de Betriu va ser resolta a l’àrea per Sergio Moreno (58’). Vista la inoperància del rival, en zona de descens, semblava que el partit estava decidit, però en un córner Llorca, de cap, va restablir la igualada davant la passivitat de tothom. (63’). Tocava reenganxar-se i va ser aleshores quan va aparèixer Betriu per marcar amb un fort xut a la primera en un rebuig de la defensa després d’una jugada trenada. Quedaven 9 minuts, temps perquè l’Andorra errés alguna contra clara per manca d’encert en l’última passada i perquè l’Hermes busqués la igualada, empat que hauria estat injust.