estades

Nou campus d'handbol de la mà del tècnic del Barça, Xavi Pascual

El complex esportiu del Pas de la Casa acollirà la cita del 3 al 9 de juliol

Nou campus d'handbol de la mà del tècnic del Barça, Xavi PascualTOTALHANDBALLCAMP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou campus d’handbol ater­rarà per primera vegada al complex esportiu Pas de la Casa del 3 al 9 de juliol. El Principat tornarà a ser l’escenari escollit per albergar activitats esportives per als joves i es consolida com un territori punter. El TotalHandballCamp està orientat a infantils, cadets i juvenils, i “és la continuació del que hem estat fent durant 11 anys a la Pobla de Segur”, va explicar un dels organitzadors i entrenador de l’FC Barcelona Lassa B, Lorenzo Rueda.

També comptarà amb la participació del tècnic del Barça, Xavier Pascual, i del de l’El-Jaish de Qatar, Toni Gerona, a més del segon de la selecció espanyola, Toni García. Un cartell de luxe que té com a objectiu “fer viure els nostres jugadors com si fossin esportistes d’alt nivell”, va indicar Rueda. Aquesta serà la novetat més sonada, ja que es dedicarà la totalitat del temps a aquest esport. L’organitzador va assegurar que la idea era tancar el de la Pobla, però “vam tenir l’oportunitat de venir a Andorra i estem molt agraïts al Club Concòrdia i al comú d’Encamp”, va continuar. Més d’un terç de les 75 places que hi ha ja estan reservades, i en funció de la llista d’espera, podrien contactar amb alguna altra persona de primera categoria perquè s’incorporés a l’staff. La intenció de l’organització és que durant aquests dies entrenadors de prestigi facin xerrades als tècnics d’Andorra. No hi ha cap contracte de llarga durada, tot i que “volem quedar-nos molts anys aquí”.

D’altra banda, cal recordar que del 10 al 23 de juliol se celebrarà a Escaldes-Engordany la 19a edició del campus Enric Masip.

LAURA ESTER S'INCORPORA A L'EQUIP DEL WP C AMP I VINDRÀ AL PAÍS

La waterpolista del CN Sabadell Astralpool, Laura Ester, s’ha incorporat al WP Camp. La portera internacional impartirà una masterclass al campus de waterpolo WP Camp Snow, que es realitzarà al complex esportiu d’Encamp entre el 8 i el 13 d’abril. Així ho va anunciar l’organització de l’esdeveniment esportiu, que també es va mostrar encantada amb aquest darrer fitxatge tan mediàtic. La jugadora ha aixecat quatre lligues de campions i set campionats de divisió d’honor a Espanya, mentre que amb la selecció va aconseguir ser subcampiona a Londres 2012, entre d’altres.

tracking