TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

Samarreta retro per recordar les llegendes del 1985-1986

El MoraBanc homenatjarà diumenge l’equip de l’ascens a primera B

Samarreta retro per recordar les llegendes del 1985-1986F. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir de la mà del president, Gorka Aixàs, el dia de les llegendes que se celebrarà diumenge (12.30 h) en el duel davant l’Estudiantes. L’acte va comptar amb Jaume Guri i Quim Colom, dos jugadors que van formar part d’aquell històric conjunt que la campanya del 1985-1986 va aconseguir ascendir a la primera divisió B (aleshores la segona categoria del bàsquet espanyol).

Des del club, per fer l’homenatge encara més impactant han dissenyat unes samarretes retro rèplica de l’època amb les quals el MoraBanc disputarà el xoc. Al descans els integrants d’aquella plantilla saltaran a la pista del Poliesportiu per tornar a sentir el caliu de l’afició andorrana. Sobre la situació actual, Colom va comentar que “hi ha un molt bon ambient i estan fent una temporada excepcional. D’aquí a tres anys el MoraBanc ja estarà consolidat a l’ACB”. Guri va explicar que “és dels anys que més ens estem divertint”. Tots dos van coincidir que l’equip té cert paral·lelisme amb el de llavors i que la sensació és que es comencen a obrir les portes. “L’enfrontament davant el Barça ja no el guanyarem, és cert que quan t’equivoques fora és més fàcil que et castiguin”, va indicar Gorka Aixàs, de l’última derrota. Va continuar dient que “ara el primer és Estudiantes i anar pam a pam. Necessitarem el suport de la gent”.

tracking