La junta de l'FC Andorra confia guanyar les causes amb España

El club informa els socis de la demanda de l’expresident, que puja a 309.000 euros en total i que en cas de rebre la raó suposaria gairebé la mort de l’entitat

La junta de l'FC Andorra confia guanyar les causes amb EspañaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Transparència màxima. Sota aquesta premissa la junta directiva de l’FC Andorra, presidida per Albert Ferré, va exposar ahir als socis la situació “crítica” del club. La més urgent derivada de la doble demanda a la Batllia, avançada pel Diari, de l’expresident Lluís España i que suma un total de 309.000 euros (115.000 corresponents a Vitages Espanya i la resta a títol personal) als quals l’entitat no pot fer front. La junta va assegurar que confia que els jutjats fallin a favor del club, perquè España no ha presentat cap documentació ni a la junta ni a la Batllia que justifiqui l’aportació de diners que assegura que va fer. En cas que la sentència sigui favorable a l’expresident, la junta va explicar que això podria suposar la desaparició del club, atès que l’FC Andorra està en fallida tècnica i no pot pagar. Una possibilitat que es va plantejar als socis presents –una desena aproximadament– és la de declarar-se en suspensió de pagaments, que suposaria l’entrada d’un administrador judicial, cosa a la qual la junta “no vol arribar”, segons Ferré. El club té en total sis causes a la Batllia, de les quals dues es van saldar amb un acord i s’està pagant a terminis.

Al marge de la situació judicial, els socis van aprovar els comptes –que preveuen un dèficit d’uns 29.000 euros, que de seguir com ara seran menys– i es confia que l’ascens a tercera pugui portar un augment de socis (ara 94 al cor­rent de pagament), i de patrocinadors. Sobre la polèmica per l’incident del juvenil, el club va ex­plicar que el jugador implicat està apartat de l’equip i se li ha obert expedient informatiu.

SEU FIXA

Contactes per anar a Encamp

Durant l’assemblea ordinària, el president de l’FC Andorra, Albert Ferré, va avançar que hi ha hagut uns primers contactes per anar a jugar a Prada de Moles, a Encamp, i així poder disposar d’una seu fixa on jugar els partits, i sobretot entrenar. I és que actualment l’equip ha d’utilitzar diverses instal·lacions (fins i tot ho ha fet a la Seu) i només entrena un dia a la Borda Mateu, on juga de local. Aquests ter­renys esportius, a més, són de la Federació Andor­rana de Futbol i no els deixa –tot i que ho han demanat– col·locar tanques publicitàries, ni poden cobrar entrada. A Encamp, en canvi, podrien fer les dues coses i augmentar els ingressos.

tracking