Florentino defensa els valors del Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid va signar ahir un acord de patrocini amb una empresa de telecomunicacions espanyola pel que resta de temporada i per la següent. El president de l’entitat, Florentino Pérez, va encetar l’acte amb un discurs dirigit a Gerard Piqué, tot i que no va citar textualment el central culer. El futbolista fa uns dies, a l’Estadi de França, va desprestigiar els valors madridistes davant els mitjans que segueixen la selecció espanyola i les seves paraules estan portant molta cua i tothom està dient la seva.

“Benvinguts a un lloc on només importen els valors esportius, els reptes, l’entrega, la passió i la pilota”, d’aquesta manera el màxim mandatari blanc va treure pit i va defensar la història del Madrid. Florentino va continuar amb els valors que “representen la genètica del madridisme, i la nostra llegenda és la que és, gràcies a l’esperit de superació”.

De la seva banda, l’expresident Joan Gaspart, en una línia diferent a la de la directiva de l’FC Barcelona, que ha donat suport al jugador, va criticar les seves declaracions assegurant que “el que no comparteixo és el que va dir sobre els valors”. D’altra banda, l’advocat de l’Estat Edmundo Bal va declarar a un programa de televisió que Piqué podria haver comès un delicte.

'MONCHI' DEIXA EL SEVILLA I PODRIA SIGNAR TRES ANYS AMB LA ROMA

L’actual director esportiu del Sevilla, Ramón Rodríguez Monchi deixa l’entitat andalusa després de 17 anys en el càrrec, així ho va anunciar ahir el club andalús. Mitjans espanyols apunten que Monchi podria estar a un pas de signar amb la Roma per tres temporades. Amb contracte fins al 2020, l’acord de la seva sortida l’explicarà aquest migdia (12.30 h) en una roda de premsa, juntament amb el president, Pepe Castro. Cal destacar que és un dels millors del món en el seu lloc de treball, ja que va descobrir futbolistes que es van convertir en cracs, entre els quals Julio Baptista, Alves, Ramos, Navas, Rakitic, Aleix Vidal o Bacca.

tracking