Carmina Pallàs acaba 25a al supergegant del Nacional d'Itàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’esquiadora andorrana Carmina Pallàs va finalitzar en una 25a posició el supergegant del Campionat Nacional d’Itàlia, que es va disputar ahir a l’estació Passo San Pellegrino. Pallàs, amb un registre d’1’26’’08, es va quedar a 3’’85 de la guanyadora, que va ser la italiana Federica Brignone, amb un crono d’1’22’’24. L’equip femení de la Federació també el va formar Cande Moreno, que no va poder completar.

Dilluns es va celebrar un supergegant FIS i la combinada alpina també corresponents als Nacionals. A la primera cursa, que Cande Moreno tampoc va poder culminar, Carmina Pallàs va fer un 31è lloc (1’28’’09), mentre que a la segona va assolir-ne un 26è (2’08’’51), després de sumar 40.42 segons pertinents del resultat que va aconseguir al supergegant. El temps total marcat va ser de 2 minuts justos i 86 dècimes, per la qual cosa es va quedar a 7’’65 de la vencedora, que novament va esdevenir Federica Brignone. L’andorrana va sumar 80.79 punts FIS a la combinada i d’aquesta manera va millorar els 91.63 que tenia a la dotzena llista de la FIS.

Per la seva part, a l’estació francesa de Tignes, Joan Verdú va acabar tercer (1’12’’18) als entrenaments del Campionat britànic. Matías Vargas ho va fer en 20a posició i Marc Oliveras no va qualificar, perquè es va saltar una porta. Avui es disputa un descens sènior i un altre júnior.

tracking