Esquí

Audiència potencial de 750 milions a Grandvalira

25 càmeres a la pista de l'Àliga i 32 a la de l'Avet cobriran la Copa del Món 2019

Audiència potencial de 750 milions a GrandvaliraGRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira tindrà una cobertura audiovisual de primer nivell per a les finals de la Copa del Món del 2019 que acolliran les pistes de l’Àliga i l’Avet. Ahir, membres d’Infront Sports & Media, la productora encarregada de cobrir l’esdeveniment, van visitar l’estació i van analitzar els llocs en què els millors del món competiran d’aquí a dos anys. El responsable de la producció, Franco Scotton, va explicar que portaran el material de més qualitat per a les finals, amb càmeres hiperlentes, de 360 graus, aèries, amb braç, per captar el públic... Després d’haver realitzat les produccions de les Copes del Món del 2012 i 2016 faran un desplegament tècnic encara més important i comptaran amb 25 càmeres a la pista de l’Àliga i 32 a l’Avet, que requeriran un centenar de professionals i un total de 40 quilòmetres de cable. “Volem valoritzar les pistes de Grandvalira”, deia ahir Scotton, que hi afegia que “l’esforç que requereixen unes finals és del doble que una Copa del Món normal, ja que és un projecte molt més interessant”.

El director general de Grandvalira-Ensisa, Conrad Blanch, comentava que l’audiència potencial per a aquest esdeveniment, mirant els precedents recents, és d’uns 750 milions d’espectadors, superant clarament els 250 de les Copes del Món, entre les més de 60 televisions que gaudeixen dels drets per retransmetre’l entre les que ho poden fer en directe i les que tenen les imatges posteriors. “És l’oportunitat perfecta per consolidar Andorra. No ens aturem i el comitè organitzador treballa constantment en l’esdeveniment, i tenim el test de les finals de la Copa d’Europa del 2018”, valorava Blanch amb ambició de cara a la cita, per a la qual disposen d’uns quatre milions d’euros.

Pel que fa a la Federació Andor­rana d’Esquí, el vicepresident, Josep Maria Raméntol, va indicar ahir que estan treballant per col·locar un corredor masculí i un de femení a les finals, però haurien d’estar entre els 25 millors del món aquell curs. On segur que la FAE tindrà presència és al Team Event, un paral·lel per equips, en el qual hi haurà dos esquiadors de cada sexe.

tracking