Bàsquet

Shermadini repeteix com a MVP Movistar el març

Una mitjana de 25,75 punts per partit el converteixen, igual que al gener, en el jugador més ben valorat de tota la lliga

Giorgi Shermadini

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bona actuació deGiorgi Shermadini durant el mes de març a la pista s'ha notat a les estadístiques iha tancat aquest tercer mes de l'any amb una valoració mitjana de 25,75 punts, xifra que li atorga la designació com a MVP Movistar de Març. Per al pivot del MoraBanc Andorra, és la segona vegada que aconsegueix aquesta designació en el que va d'any. Al gener ja va aconseguir ser el jugador que més sobresortia de la Lliga Endesa.

Amb una àmplia diferència pel que fa a la resta dels jugadors de la competició, Shermadini ha estat el gran dominador del tercer mes de l'any en la Lliga Endesa. Així, el pivot del MoraBanc Andorra ha aconseguit uns nombres que han permès al seu equip mantenir-se en llocs de Playoff, després d'aconseguir un balanç de dues victòries i dues derrotes en les quatre jornades disputades en aquest període. El jugador georgià ha elevat la seva valoració mitjana fins als 25,75 crèdits

Shermadini es reafirma com a autèntic capdavanter del seu equip, destacant-se a més com un dels jugadors més regulars de la competició, la qual cosa li ha portat a ocupar places destacades en diverses classificacions estadístiques.

Tornant a aquest mes de març, el pivot va tenir la seva millor actuació del període en la trobada corresponent a la Jornada 25, en el qual el MoraBanc va aconseguir el triomf enfront d'un combatiu Tecnyconta Zaragoza. En aquest partit, Shermadini va resultar letal, aconseguint 27 punts, 9 rebots, 10 faltes rebudes i 41 de valoració. A més, va aconseguir un perfecte 9 de 9 en tirs de camp. Aquests números el porten a aconseguir la tercera designació com a jugador de la jornada de la seva carrera.

Gio va fregar els 30 de valoració en el partit que va inaugurar aquest març. Va ser en la Jornada 22 i davant l'ICL Manresa, en una altra victòria del seu equip com a local. En aquesta trobada, el pivot va tornar a destacar de cara al cèrcol, amb 20 punts anotats, i sota els taulers, capturant 8 rebots. A més, va aportar 2 assistències, 4 recuperacions, 1 tap i cinc faltes rebudes, tancant la seva estadística amb 29 de valoració.

Als partits fora de casa de les darreres jornades el MoraBanc Andorra no ha lluït tant, amb derrotes en les dues últimes ocasions. En conseqüència, el pivot va fer en aquestes ocasions els seus “pitjors” partits de la temporada, tancant la seva actuació enfront del UCAM Murcia amb només 12 de valoració, després d'anotar 12 punts i capturar 4 rebots.

L'equip va tancar el març aquest cap de setmana contra el FC Barcelona Lassa i el jugador nascut en Mtskheta va estar a un bon nivell, tot i que no va ser suficient per evitar el triomf del conjunt de Georgios Bartzokas. En aquesta trobada, va sumar 18 punts i 5 rebots, per a una valoració final de 21 punts.

El pivot del MoraBanc Andorra ha aconseguit en aquest període una valoració mitjana de 25,75 punts per partit, sent la resta de les seves mitjanes en el mes de març de 19,25 punts anotats, 6,5 rebots capturats, 0,5 assistències repartides, 1,25 pilotes recuperades, 0,5 taps col·locats i 7,0 faltes rebudes.

Així, Giorgi Shermadini es manté com a màxim rebotador de la Lliga Endesa, amb 7,58 captures de mitjana per partit, a més de ser el segon jugador més valorat de la competició (22,0) i el tercer màxim anotador (15,5).

Després de conèixer la seva designació, Giorgi Shermadini ha reconegut que li ha sorprès saber que era MVP. "Són molt bones notícies”, va dir. El pivot del MoraBanc Andorra ha explicat que el seu equip va fer un mal partit a Barcelona en l'última jornada, però va assegurar que “hem d'oblidar aquesta actuació al més aviat que puguem i centrar-nos en el futur, a aprofitar les oportunitats per als nostres objectius”.

tracking