Cristiano supera Messi en ingressos

El portuguès acumula un sou de 87,5 milions d’euros pels 76,5 de l’argentí

Cristiano supera Messi en ingressos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cristiano Ronaldo és el futbolista amb més ingressos de la temporada 2016-2017 amb un sou de 87,5 milions d’euros, passant per primera vegada Leo Messi, que n’acumula 76,5, segons el rànquing que va publicar ahir France Football corresponent a la 19a llista del salari de les estrelles, la qual treu de manera anual la revista francesa. En tercer lloc, a una distància considerable, es troba el també jugador del Barça Neymar, que ha rebut 55,5 milions d’euros aquest curs, mentre que el jugador del Reial Madrid Gareth Bale el segueix amb 41 milions. El cinquè lloc l’ocupa un jugador de la lliga xinesa, Ezequiel Lavezzi, de l’Hebei Fortune, amb 28,5 milions d’euros.

France Football destacava que mai el podi de jugadors per ingressos havia sumat una xifra tan elevada, amb 219,5 milions d’euros entre els tres cracs. A més, el Top-20 que conformen la llista també suposa un rècord històric de remuneració, amb 619,2 milions en ingressos en total.

Pel que fa als entrenadors, el tècnic del Manchester United, José Mourinho, encapçala el rànquing gràcies als 28 milions de salari rebut, mentre que el seleccionador de la Xina, Marcelo Lippi, amb 22,5, i el francès Laurent Blanc, que fins al juliol dirigia el PSG, amb 20 milions, conformen el podi. Per la seva part, Carlo Ancelotti, del Bayern de Munic (15,8), i Pep Guardiola (14,5), del City, són quart i cinquè.

Les quantitats calculades per France Football estan basades en el salari brut, les primes i els guanys en publicitat acumulats durant la temporada 2016-2017.

tracking