DIARI TV MUSIK
Futbol

El CE Sant Julià derrota Les Corts i fa un pas cap a la permanència

Actualitzada 26/03/2017 a les 07:19
El CE Sant Julià va aconseguir ahir una victòria important per a les seves aspiracions de permanència a tercera divisió davant Les Corts Esportiu Futsal (3-1). L’equip de Jorge Dias va marcar aviat (Xavi Santaella, minut 2) i això li va donar més confiança. Al descans, els lauredians van marxar amb un clar 3 a 0, gràcies a la segona diana de Santaella i a un gol d’Omar Debboun. En la segona part, Les Corts només va ser capaç de retallar distàncies pràcticament en l’últim sospir (Guillem Bernat). L’única nota negativa va ser la lesió de Mimmoun, que s’afegeix a una llarga llista de baixes. Els lauredians sumen 22 punts i són tretzens.