El Barça aconsegueix el triomf més ampli de la temporada contra el MoraBanc

Segueixen els problemes lluny del Poliesportiu per als de Peñarroya, que tot i això es mantenen en posicions de play-off amb una victòria de marge

Perpelougou intenta driblar Schreiner i Stevic, al duel d'avui al Palau BlaugranaACB PHOTO / V. SALGADO

El MoraBanc Andorra ha tornat a mostrar la seva versió més dèbil com a visitant. Aquesta vegada, ha estat l'FC Barcelona Lassa qui n'ha tret profit per assolir la victòria més àmplia de la temporada (+37). L'inici dels andorrans, però, no ha estat malament després d'un parcial de sortida de 0-5. Tot plegat ha estat un miratge, i no s'ha vist clar que era així fins el segon quart, quan els blaugrana han transformat el 20-18 assolit al primer quart en un 43-31 al descans.

L'únic del MoraBanc que ha estat a l'alçada en aquest tram de partit ha estat el de sempre, Gio Shermadini, que al segon quart ja sumava 15 punts. Tot i això, l'aportació del georgià a la segona meitat ha abaixat (3 punts en tota la segona part) i ningú ha sortit al pas per sumar, tret de Burjanadze, que ha fet 13 punts i ha estat el més valorat de l'equip amb 22.

Els locals han aprofitat les badades visitants per anar ampliant el marge, que abans d'afrontar els 10 darrers minuts era de +19 (63-44). El Barça ha fet la sagnada encara més gran al darrer quart i ha aprofitat que els tricolors ja no hi eren per fer 39 punts, amb aportacions interessants de Vezenkov, màxim anotador dels blaugrana amb 18 punts, Tyrese Rice i Víctor Claver, amb 15 cadascun i aquest segon amb un 6 de 7 en tirs de camp, i Juan Carlos Navarro, que ha estat capaç de fer 14 punts en només 9 minuts de joc. El resultat final ha estat de 102-65. Tot i això, la derrota del Bilbao davant el Reial Madrid (104-76), assegura als de Peñarroya seguir una jornada més en posicions de play-off.