TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Surf de neu

Lluís Marín entra a les finals de Veysonnaz amb el 33è lloc

El surfista es desequilibra en la primera baixada i es ressent de l’espatlla

Lluís Marín entra a les finals de Veysonnaz amb el 33è llocFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín estarà avui en les rondes finals de l’última Copa del Món de la temporada d’snow­boardcros, a Veysonnaz (Suïssa). El surfista de la FAE va classificar-se per als vuitens amb el 33è millor temps en una jornada en què es va ressentir dels problemes a l’espatlla. “He fet uns bons entrenaments i a l’hora de la qualificació en la primera baixada gairebé caic, m’he desequilibrat molt i he hagut de forçar l’espatlla. Em fa una miqueta més de mal, però no crec que hagi empitjorat la situació”, comentava Marín, que avui sortirà en la primera sèrie de vuitens, compartint portella de sortida, entre d’altres, amb l’espanyol Lucas Eguibar, que ahir va marcar el millor temps.

Qui no estarà a les finals d’avui serà Maeva Estévez, que va caure en les dues mànegues. “En la primera he caigut i he picat amb el cap. Estava una mica estabornida i he sagnat pel nas, però he decidit sortir a la segona mànega perquè tenia ganes de classificar-me. Avui era el dia, però he comès una errada grossa i he tornar a caure”, explicava la jove surfista, que està acumulant experiència a la Copa del Món.

'MIMI' GUTIÉRREZ GUANYA UN ESLÀLOM FIS A RÚSSIA

Mireia Gutiérrez va pujar al lloc més alt del podi en l’eslàlom FIS disputat ahir a Yuzhno-Sakhalinsk (Rússia). L’esquiadora de la FAE va aconseguir la victòria gràcies a una gran segona mànega, en la qual va marcar el millor temps (51’’76) per completar l’eslàlom en 1’43’’49. Gutiér­rez, que va marcar 12,26 punts FIS, va superar la txeca Gabriela Capova per una centèsima, i tercera va ser la russa Anastasia Silanteva, ja a gairebé tres segons de diferència. L’andorrana disputava la passada matinada un nou eslàlom a la mateixa estació, cor­responent al Nacional de Rússia.

tracking