Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

3.000 euros de multa a Piqué per criticar en públic dos àrbitres

Competició resol els expedients que li va obrir després de les declaracions en Copa i lliga
Gerard Piqué durant un entrenament d'aquesta temporada.

3.000 euros de multa a Piqué per criticar en públic dos àrbitres

Gerard Piqué durant un entrenament d'aquesta temporada.

Actualitzada 23/03/2017 a les 06:39
El central de l’FC Barcelona Gerard Piqué serà sancionat amb 3.000 euros per haver criticat davant els mitjans de comunicació dos àrbitres, segons va avançar ahir l’emissora de ràdio espanyola COPE. Piqué es va manifestar el 5 de gener un cop finalitzat l’Athletic de Bilbao-Barça corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. A la zona mixta de San Mamés va expressar que “ja sabem com funciona això. Volem jugar a futbol i no a la ruleta”. En lliga, a l’estadi del Vila-real va tornar-hi indicant que “crec en el que vaig dir i cada dia em donen més la raó”. Arran d’aquestes declaracions el comitè de competició li va obrir dos expedients que es van resoldre amb una multa de 1.500 euros per part d’aquest estament i una altra exactament de la mateixa quantitat del jutge únic de Copa.
Per altra banda, la UEFA va confirmar ahir que el col·legiat alemany Deniz Aytekin no serà sancionat per la seva actuació arbitral a la remuntada del Barça al Camp Nou davant el PSG. D’aquesta manera, no anirà a la nevera i podria tornar a xiular en la present edició de la Lliga de Campions. El president de l’organisme rector del futbol europeu, Aleksander Ceferin, va exposar que “és com si se suspèn un jugador que falla un penal, nosaltres no tenim dubtes de la seva honestedat”.

MOR ALS 82 ANYS L'EXPRESIDENT DE L'FC BARCELONA AGUSTÍ MONTAL
L’expresident de l’FC Barcelona Agustí Montal va morir ahir als 82 anys. El club blaugrana habilitarà demà a la tribuna principal del Camp Nou un espai memorial obert per qui va ser màxim mandatari entre el 1969 i el 1977. Arran d’aquest fet, l’entitat blaugrana es va veure amb l’obligació d’ajornar l’acte de presentació de l’homenatge a Johan Cruyff previst per avui. El programa es donarà a conèixer dissabte.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts