Primera llista de jugadors per enfrontar-se a les Illes Fèroe

Koldo fa una preselecció de 25 futbolistes sense absències destacables abans de donar la convocatòria definitiva demà

Primera llista de jugadors per enfrontar-se a les Illes FèroeXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta aturada de seleccions al calendari serà especial per a Andorra. Dissabte vinent (18 hores) rebrà a l’Estadi Nacional les Illes Fèroe, un combinat que ha demostrat ser superior però contra el qual els tricolors esperen aspirar a més en comparació amb rivals com Hongria, Suïssa o Portugal, els tres darrers equips a qui s’han enfrontat. Encara resten quatre dies fins que es disputi el partit, però, com és habitual, ahir Koldo Àlvarez ja va donar una primera llista de 25 jugadors per jugar amb el combinat de les Fèroe, de la qual n’eliminarà set demà després de l’entrenament i anunciarà els 18 seleccionats.

Etiquetes:

En la preconvocatòria no hi ha cap absència destacable i hi ha els mateixos 18 futbolistes que van viatjar a San Marino el mes passat, a més del porter Víctor Silverio, Jordi Rubio, Víctor Hugo, Marc Rebés, Ivan Lorenzo, Gabi Riera i Àlex Villagrasa, l’únic de la llista que no ha debutat amb l’absoluta. Pel que fa a la resta, Sergio Moreno és un dels destacats ja que, tot i ja haver estat en l’amistós de fa un mes, tornarà en partit oficial mesos després, si és un dels escollits a la llista definitiva.

EL TIC TAPA-DON DENIS OBRIRÀ EL PLAY-OFF PEL TÍTOL DE LA LLIGA

La seu de la Federació Andor­rana de Futbol va acollir ahir el sorteig del calendari dels play-off pel títol, per la permanència i pel títol de la lliga Biosphere. En el més transcendental dels tres, el Tic Tapa i el Don Denis van ser emparellats en la primera jornada, que es disputarà entre el 8 i 9 d’abril. El clàssic es jugarà dissabte, mentre que el duel entre la UE Santa Coloma i el Lusitans serà diumenge. El play-off pel títol acabarà el 21 de maig, igual que el de la permanència, que s’obrirà amb l’Assegurances Generals FC Ordino-Jenlai i l’FC Encamp-The New 1978 Engordany.

tracking