Neymar meravella i Messi executa

El brasiler i l’argentí, amb la col·laboració de Suárez, guien l’equip a la victòria
Neymar Júnior i Leo Messi celebrant un dels gols d'ahir.

Actualitzada 20/03/2017 a les 07:17
L’FC Barcelona va superar anit al Camp Nou el València per 4 a 2. El partit es presentava assequible arran de la desfavorable situació dels valencians, però van donar la cara i va esdevenir més complicat de l’esperat. A la primera meitat es van veure força contracops, quatre dianes i una expulsió.
El conjunt ché es va avançar mitjançant Mangala, que va rematar de cap un córner servit per Parejo a la mitja hora de joc, però al cap de pràcticament res va arribar la resposta blaugrana amb un gol de murri de Luis Suárez batent per baix Diego Alves, després d’aprofitar un servei de banda que Neymar va fer efectiu ràpidament. Els quatre últims minuts abans del descans van ser una bogeria, ja que el col·legiat va assenyalar pena màxima a favor del Barça i va ensenyar la vermella al central Mangala, que es va veure superat per Suárez i el va fer caure en agafar-lo per la samarreta. Leo Messi es va retrobar amb l’atura-penals, Diego Alves, però l’argentí el va enganyar i va signar el 2 a 1. L’equip de Voro va empatar el matx, amb un home menys, gràcies a una veloç jugada que van protagonitzar Gayà i Munir, que aquest últim va finalitzar demanant perdó als aficionats culers. La segona part va ser una altra història i es va veure des del principi, ja que els de Luis Enrique Martínez no van parar de crear perill i van dominar amb escreix l’àrea rival.
El que més els va costar, però, va ser fer el tercer, fins que al 53 Messi va tornar a posar l’avantatge en el marcador. En defensa, els locals van saber gestionar sense massa dificultats ni patiment els intents chés, mentre que la sentència va arribar a les acaballes via André Gomes, que va culminar una jugada màgica de Neymar i va enfilar els vestidors rebent els aplaudiments de la graderia i el suport dels seus companys. El Barça és segon, a dos punts del Reial Madrid, i continua viu a la lliga més disputada.
Per la seva part, l’Atlètic de Madrid va imposar-se a casa al Sevilla per 3 a 1. Els de Simeone se situen a dos punts de la tercera plaça que ocupen els sevillans.