CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

atletisme

Marcos Sanza reedita el triomf al Cros de les Valls per davant de Toni Bernadó

Marcos Sanza va vèncer per segon any consecutiu en el Cros Internacional de les Valls celebrat ahir als camps de la Borda Mateu en la 36a edició d’una de les proves amb més recorregut històric del Principat i que un any més va estar dominada pels mateixos atletes de l’entitat organitzadora, el Club Atletisme Valls d’Andorra (CAVA).

No només els seus competidors van assolir la primera posició de les dues categories principals, sinó que també es van fer amb el ple al podi en sènior masculí i només van deixar lliure el tercer calaix en el femení. Dayane Huerta va ser la més ràpida (17’25’’) per davant de Yolanda Castillejo (18’04’’), amb qui es van intercanviar les posicions respecte a la cursa de l’any passat. Marta Sànchez, del CA Granollers, va completar el podi.

En nois, Toni Bernadó (31’05’’) va estar molt a prop de Sanza (30’57’’), mentre que Xavi Andor­rà va ser tercer (31’32’’) i Carles Gómez també va assegurar el quart lloc per al CAVA, que es va proclamar campió d’Andorra de cros per clubs. Un total de 326 atletes van participar en la cita entre totes les categories presents provinents de 29 clubs diferents, dels quals 283 van arribar a meta.