el vestidor

“Ve el més maco i toca seguir”

“Ve el més maco i toca seguir”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va arribar a la sala de premsa amb la seva parsimònia habitual i va començar expressant la seva felicitat pel retrobament de sensacions després de la desfeta a Múrcia la setmana passada. “Hem fet cent punts davant un rival amb magnífics anotadors i hem d’estar orgullosos, gaudir i donar-hi importància”, va dir el tècnic.

El triomf suposa el dotzè de la temporada i serveix per mantenir la vuitena plaça que dona accés al play-off i per corroborar que aquest equip està fent una campanya impressionant, Peñarroya va declarar que “hem superat els números dels dos primers anys i en menys enfrontaments disputats, per tant el percentatge és millor”. Quant a l’aspecte tàctic va destacar que “hem començat molt bé, recuperant l’energia i l’encert, però també és veritat que hem tingut un moment global de mig abatiment”. Qüestionat per les aspiracions del conjunt que dirigeix va indicar que “el que queda d’aquesta lliga serà això, tothom vol guanyar i tenen les eines per fer-ho”. Va afegir que “ara ve el més maco, toca seguir endavant i la setmana que ve anirem a Barcelona a guanyar tal com fem sempre”.

EL RIVAL

“EL PRIMER QUART HO HEM POSAT MOLT FÀCIL”

Luis Gil, entrenador del tecnyconta Saragossa

Va destacar després d’haver estat a punt de superar el MoraBanc que “la clau ha estat durant el primer quart, perquè els hem posat les coses massa fàcils, i a més massa tous en defensa. En definitiva, no hem fet el que havíem preparat”. Luis Guil va parlar de falta de concentració a l’hora de donar detalls sobre la derrota i va considerar que “tot i que no els hem permès córrer, ens hem vist obligats a anar a remolc, jugadors importants s’han carregat de faltes i ha estat difícil”.

EL JUGADOR

Beqa Burjanadze, Aler pivot del MoraBanc

“ÉS INCREÏBLE LA FEINA FETA”

L’aler pivot del MoraBanc, Beqa Burjanadze, va explicar, entre riures, que quan el rival s’apropa en el marcador “si no ens posa més

i no ens motiva doncs perdrem”. Va voler donar el mèrit a tots comentant que “és increïble la feina feta”.

David Jelínek, Aler del MoraBanc

“PER FI M’HAN SORTIT COSES”

L’aler del MoraBanc, David Jelínek, va recuperar el somriure a la pista després d’haver signat una gran actuació, sobre la qual va dir que “per fi algunes coses m’han sortit, m’he trobat millor en el partit i també estic content pel conjunt”.

tracking