Betriu guia l'FC Andorra a la quarta victòria consecutiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre victòries seguides. L’FC Andorra està en un moment magnífic de resultats i ahir va allargar la bona ratxa sumant tres punts més davant el Vic a la Borda Mateu que li van servir per seguir una jornada més líder del grup 1 de primera catalana, això sí, amb un partit disputat més.

Però com en tots els triomfs, l’equip va haver de patir fins al xiulet final, encara que no semblava que seria així als instants inicials, quan el domini era clarament tricolor. Ja al minut 15, Cristian va fer el primer gol rematant una bona centrada de Betriu, l’home clau ahir de l’Andorra. Va ser ell mateix qui al 39’ va fer el segon en un golàs des de fora l’àrea precedit de jugada individual.

Abans d’enfilar el camí a vestidors, el Vic va reduir distàncies en un rebuig que va aprofitar Josep Maria Valls. Els osonencs van sortir més endollats a la segona meitat i el mateix Valls va fer l’empat en una acció de córner. Això va ser al 58’, i encara quedava mitja hora per a la reacció, però Betriu va tornar a aparèixer només sis minuts després i feia el gol del triomf en una acció similar al del primer, però amb els papers intercanviats amb Cristian. El Vic va pressionar els instants finals l’àrea local però no va tenir cap ocasió clara i l’Andorra va saber patir per endur-se el triomf. “L’equip es mereixia el premi d’aquesta victòria”, indicava Emili Vicente en acabar el partit, i va afegir que “estem competint bé i tirant els partits endavant”.

tracking