esports de neu

Aguareles assoleix el millor resultat del curs al Mundial

L’andorrà es classifica per a les semifinals d’avui després d’haver estat setè a la seva mànega

Aguareles assoleix el millor resultat del curs al MundialFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Aguareles va completar la seva millor actuació de la temporada ahir, i ho va fer al Campionat del Món de Sierra Nevada, fet que li dona encara més mèrit a l’assolit per l’andorrà. Després que el vent obligués a ajornar les qualificacions d’Slopestyle divendres, ahir es van disputar amb una única ronda per cada rider, i l’esquiador del Principat va ser un dels que en va treure més profit, ja que va planxar tots els trucs perfectament i els jutges li van atorgar 78.33 punts, que el van situar en la setena posició de la segona mànega.

Els sis primers accedien directament a la final i Aguareles es va quedar a les portes, ja que el sisè classificat, el canadenc Alex Bellemere, va sumar només un punt més (79.66). Tot i això, l’andorrà encara té possibilitats de ser a la ronda dels millors d’avui, ja que abans es disputaran les semifinals, en les quals, gràcies al seu setè lloc, tindrà novament l’oportunitat d’entrar a la final de la cita més important del curs.

Per altra banda, en esquí de fons, Irineu Esteve va acabar onzè en la prova dels 15 quilòmetres estil patinador de les finals de Copa d’Europa que va disputar ahir a Seefeld (Àustria). Amb aquest resultat, l’andorrà va caure al segon lloc de la general del circuit continental, ja que el seu màxim rival, l’italià Sergio Rigoni, va ser cinquè i va sumar més punts. Així, Esteve en tenia 448 pels 458 de Rigoni i avui, a la cursa dels 15 km persecució, es decidirà la classificació final.

Per la seva part, Carola Vila, també present ahir a la cita de Seefeld, va completar la seva cursa de 5 km clàssics acabant en la 26a posició, a 2’04’’5 de la vencedora, la italiana Anna Comarella. Avui tancarà la temporada amb els 10 km persecució júnior.

Finalment, ahir també hi va haver competició en alpí, amb Carmina Pallàs assolint una primera i segona plaça en dos supergegants CIT a Pila (Itàlia) i Cande Moreno sent sisena i novena.

tracking