L'FC Andorra espera mantenir el bon moment i el lideratge contra el Vic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix de ple en la lluita del somni de poder ser a tercera la temporada vinent i avui afronta una nova prova complicada en les seves aspiracions d’ascens. Rep a la Borda Mateu el Vic (16 h), vuitè classificat amb 33 punts. Tot i ser un conjunt de mitja taula, els tricolors no se’n refien. “Enganya molt la seva posició a la classificació, és un equip que ocupa molt bé els espais i haurem de córrer com mai”, explicava ahir Aleix Viladot en la roda de premsa prèvia al duel.

No obstant això, el conjunt dirigit per Emili Vicente gaudeix de l’avantatge d’estar en un bon moment de forma. Ha deixat enrere la dinàmica de finals de l’any passat i principis d’aquest i no ha parat de sumar les darreres jornades. En cas de victòria avui, sumarien la quarta consecutiva i la setena en nou parits, a més de mantenir el lideratge assolit dimarts al camp del Farners amb un treballat triomf. “Estem en una bona línia i hem de seguir treballant així”, indicava Viladot, que veu com les rotacions a l’equip “estan anant molt bé”.

Pel que fa al tema extraesportiu, el defensa de l’FC Andorra va assegurar que al vestidor no es parla de la situació que està vivint el club des de fa mesos amb el tema de la denúncia de Lluís España al club pel deute pendent de més de 300.000 euros. “No ens incumbeix”, va comentar. Centrar-se només en la part purament esportiva els està funcionant.

tracking