Juventus-Barça i Bayern-Madrid als quarts de la Champions

Tant els blaugrana com els blancs jugaran els partits de tornada a casa

L'exjugador gal·lès, Ian Rush, mostra la papereta de la Juventus, al sorteig dels quarts de final d'aquest matí.Agències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sort del sorteig de quart ha portat a l'FC Barcelona i el Reial Madrid a protagonitzar els enfrontaments més forts. El conjunt dirigit per Luis Enrique Martínez s'enfrontarà a la Juventus, mentre que els de Zinedine Zidane se les veuran amb el Bayern de Munich. Tot i això, els dos equips espanyols jugaran els seus respectius partits de tornada com a local, mentre que l'anada serà com a visitant. Aquests emparellaments suposaran el retorn d'alguns 'ex' que han marcat els clubs, com el de Dani Alves al Camp Nou o el de Carlo Ancelotti al Santiago Bernabeu.

Per la seva part, l'Atlètic de Madrid disputarà els quarts davant el Leicester City, amb l'anada al Vicente Calderón, i el Borússia Dortmund i el Mònaco s'enfrontaran entre sí, amb la tornada a casa d'aquests últims.

L'11 d'abril es jugarà el Juventus-Barça i el Borússia-Mònaco, mentre que la tornada d'aquests dos duels serà el 19 d'abril. El Bayern-Madrid i l'Atlètic-Leicester es dispuaran el 12 d'abril, amb la tornada el dia 18.

tracking