Instal·lacions

Gelabert assegura que el Cramea complirà els terminis

La ministra espera tancar aviat el contracte de concessió amb l’empresa guanyadora, que s’havia de signar al setembre

Gelabert assegura que el Cramea complirà els terminisSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cramea (centre residencial medicoesportiu en alçada d’Andorra) complirà els terminis d’execució previstos que preveuen la seva obertura a l’edifici de Sud Radio la tardor del 2019. Així ho va assegurar al Diari la ministra d’Esports, Olga Gelabert, tot i que encara no s’ha signat el contracte de concessió amb l’empresa guanyadora del concurs, Centre Esportiu Sostenible, darrere de la qual hi ha Bomosa, acord que el ministeri preveia rubricar el setembre passat. Gelabert sosté que l’endarreriment no perjudicarà l’execució de les obres i que el contracte se signarà properament. La ministra va explicar que “hi havia el problema dels ter­renys, bàsicament en l’accés al centre, si eren propietat del comú d’Encamp o de Saetde, i nosaltres hem volgut que s’aclarís aquest punt. Ara han arribat a un acord per fer un túnel i quan ells signin el conveni nosaltres tancarem el nostre amb els guanyadors de la concessió”.

Gelabert va avançar que “el ministeri té gairebé redactat el conveni i suposo que tot serà qüestió de dies. La idea era començar les obres aquesta primavera, i signar-lo al setembre o ara no variava gaire el seu començament”. La tardor de l’any 2019 es manté com a data en què estarà acabada la transformació de l’antic edifici de Sud Radio al cap del port en el centre residencial en alçada. “No variarà gaire. Potser en dos o tres mesos, però no crec que variï més.” Un cop signat el contracte amb Centre Esportiu Sostenible, amb una vigència de quaranta anys, s’haurà de fer l’edicte per licitar les obres, previ a l’inici dels treballs.

El Cramea, qualificat pel Govern com a “projecte emblemàtic”, preveu comptar amb una setantena d’habitacions per a esportistes, que voldran aprofitar els beneficis de l’alçada (2.500 metres) per a la seva preparació.

tracking