Bàsquet

Burjanadze assegura que l'equip segueix animat tot i la desfeta a Múrcia

Burjanadze assegura que l'equip segueix animat tot i la desfeta a Múrcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andor­ra va tornar ahir a la feina després d’haver fet el pitjor partit de la temporada a Múrcia diumenge. El joc ofert i el pobre balanç de punts (53) va deixar molts dubtes a l’entorn dels tricolors en un moment complicat de la temporada, amb només un triomf en més d’un mes i mig, malgrat que això no els ha fet sortir de la zona de play-off. Beqa Burjanadze va sortir ahir a parlar en zona mixta i va assegurar que l’equip no abaixa els braços tot i el sotrac que estan patint darrerament. “Ha estat un cap de setmana dolent, no només per perdre, sinó per haver jugat així individual i col·lectivament, però seguim estant junts i amb els mateixos ànims”, indicava el georgià.

Burjanadze també va fer referència que la mala actuació en el darrer enfrontament va ser “un dia dolent que no hem de repetir i ja està”, i que de cara al duel que tenen dissabte contra el Tecnyconta Saragossa hauran “d’estar concentrats des del primer minut i jugar el nostre bàsquet”. Un dels aspectes que també hauran de mirar de cor­regir els de Joan Peñarroya és l’aspecte del rebot, assignatura que van suspendre contra el Múrcia, que en va atrapar un total de 47 pels 26 dels andorrans. “Vam tenir poc encert però no va ser el pitjor. Els equips poden tenir poc encert però guanyar. Vam fer altres coses molt malament com ara deixar-los atrapar 47 rebots. Això no pot passar i amb aquestes xifres ja es pot veure que hem perdut”, comentava l’ala-pivot.

Personalment, Burjanadze va indicar que “està còmode i content”, malgrat que va acceptar haver tingut alguns “alts i baixos” les darreres jornades. “El que depèn de mi és treballar dur el dia a dia”, va concloure.

tracking