Joan Peñarroya

“Quan comencem a defensar?”

“Quan comencem a defensar?”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Queden 30 minuts. És molt llarg. Ara, hem de començar a defensar, no? Hem de començar a aguantar u per u [...]. No hi ha dribbling vertical, no hi ha bloqueig directe, Campazzo cada puta vegada, cada puta vegada, fins aquí... aquí l’aturo [llença la pissarra], li clavo una hòstia. Quan comencem a defensar? No podem córrer. Cada vegada ens anoten i no podem córrer.” Aquestes eren les instruccions captades per la televisió de Joan Peñarroya, enfadat, al seus homes després de l’inici tou de partit.

Ja a la sala de premsa del Palau d’Esports de Múrcia, el tècnic, amb el rostre esgotat i força decebut, va començar amb felicitacions cap a la UCAM Múrcia i posteriorment va fer autocrítica. Un fil discursiu necessari després de la desfeta. “Ens ha tornat a passar”, va indicar el tècnic quan va ser preguntat sobre l’entrada al partit dels seus jugadors. “Hem d’entrar diferent, no és una cosa que haguem de parlar, sinó que hem de buscar les eines per fer-ho”, va continuar. Pel que fa al vist a la pista, va assenyalar que “hi ha molt poca anàlisi a fer, ja que des del salt inicial el Múrcia ha dominat la situació i ha estat superior en tot moment”. Quant a l’aspecte tàctic, va declarar que “no hem tingut cap tipus de resposta a la diferència important amb la qual hem començat”. I va afegir: “Ells han capturat molts rebots i no hem sabut obtenir la capacitat de moure bé la pilota.” Respecte a aquesta faceta, va recordar que “en el tercer quart hem reaccionat una mica però ens han capturat set rebots defensius. Mal partit”. Sobre la fèrria defensa que va rebre Giorgi Shermadini va comentar que “ha estat molt física, amb empentes i situacions de dos contra un constants. No hem trobat solucions”. El tècnic va deixar clar que “aquesta derrota ens ha de fer reaccionar per als propers enfrontaments”.

Per la seva part, l’entrenador de la UCAM, Fotis Katsikaris, va parlar de l’estratègia que havien preparat i va dir que “hem sortit concentrats des del salt inicial”. Pel grec la clau va passar “per la bona execució del pla A que havíem entrenat sobre la referència del MoraBanc, Shermadini”.

tracking