Surf de neu / Esquí alpí

Marín no supera els vuitens al Mundial de Sierra Nevada

La caiguda d’un rival just davant del surfista andorrà l’allunya dels tres primers a la seva sèrie i queda eliminat

Marín no supera els vuitens al Mundial de Sierra NevadaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El factor sort sempre pot aparèixer en les curses d’snowboardcros i ahir a Lluís Marín li va tocar les de perdre. El surfista de la FAE no va superar els vuitens de final del Campionat del Món de Sierra Nevada –va ser quart en la sèrie 6– després que un rival caigués just davant seu abans d’arribar a la zona plana del traçat. Marín, que corria amb molèsties a l’espatlla, va esquivar el corredor, però va perdre velocitat i ja no va estar entre els millors. L’andorrà, que va tenir una mala sortida, va fer una cursa de menys a més.

“Ha estat un dia dur. Sé que no arribava en les millors condicions. De fet en tota la temporada no ho he estat, però hi creia. Sortir a la primera ronda en un Mundial per mi és una frustració perquè se celebra cada dos anys i s’ha d’anar a guanyar. Possiblement avui no estava per fer-ho, però esperava més”, va reconèixer. Marín ja pensa en el futur: “Ara he de seguir treballant, intentar fer l’última Copa del Món i acabar la temporada amb bones sensacions. He de treballar tots els punts dèbils per a l’any vinent.”

D’altra banda, en esquí alpí ni Carmina Pallàs ni Cande Moreno van poder completar el gegant del Mundial júnior, que es disputa a Are (Suècia). Pallàs va quedar a fora a la primera mànega, mentre que Moreno, 65a a la baixada inicial, no va finalitzar la segona. “La pista estava bastant destrossada. La Carmina no s’ha trobat còmoda i la Cande ha sortir de la pista en la segona mànega. Llàstima perquè podia haver fet punts”, va indicar el tècnic, Simon Bastelica. Encara en alpí, Sara Raméntol, cinquena, va ser la millor andorrana en l’eslàlom FIS d’Espot, mentre que Albert Pérez va acabar 13è a l’eslàlom Citizen de Les Menuires.

tracking