A la Batllia

Lluís España denuncia l’FC Andorra per recuperar els diners que va posar de la seva butxaca quan presidia el club i pels serveis de Viatges Espanya

A la BatlliaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’expresident de l’FC Andorra Lluís España ha mogut peça per tal de recuperar els diners que va posar de la seva butxaca quan era el màxim responsable de l’entitat. Després d’enviar el novembre passat una reclamació per escrit al club, al gener va posar una denúncia a la Batllia amb vista que la situació no avançava. Així ho ha confirmat al Diari l’actual president, Albert Ferré. “El senyor España ens va fer arribar per escrit que volia cobrar i nosaltres li vam donar resposta via burofax amb justificant de recepció. I des d’aleshores no en sabem res, ni ens ha donat res ni ens ha passat cap informació. Com vol que acceptem el deute que ens reclama?”, va assenyalar Ferré, per després afegir que “l’únic que tenim són alguns rebuts, no tot el que hauria d’aportar”.

El president de l’FC Andorra explica que a la Batllia hi ha una doble reclamació “per part de Viatges Espanya [empresa amb què es realitzaven els desplaçaments del club] i com a Lluís España”. Segons el club, la quantitat global superaria els 300.000 euros, 195.000 dels quals correspondrien als diners aportats per España des que va agafar la presidència de la junta gestora l’estiu del 2013. L’entrada de l’empresari va suposar la salvació de la històrica entitat després que la nefasta gestió de l’anterior president François Moliné el portés gairebé a desaparèixer. Ara, España, que va cedir el comandament del club l’estiu passat, vol recuperar els diners que, assegura, ha posat al club.

La posició de la junta al respecte és clara, com reitera Ferré: “A nosaltres ens sembla perfecte que quantifiqui aquests diners. L’únic que li demanem és que ens demostri els pagaments, que ens porti factures. Crec que està reclamant unes coses que no pot demostrar.” Ferré té previst convocar a final de mes una assemblea ordinària del club, habitual en aquestes dates, i allí exposarà, entre d’altres punts, la doble denúncia de Lluís España i quin és el posicionament de la junta.

L'FC ANDORRA SUPERA EL FARNERS EN PARTIT AVANÇAT I SE SITUA LÍDER PROVISIONAL

L’FC Andorra se situa com a nou líder del grup 1 de primera catalana després de guanyar ahir el CE Farners (1-2) en partit avançat de la jornada 26 pel compromís de la selecció contra les Illes Fèroe. El partit va ser força treballat per part tricolor, seriós en defensa i amb encert en atac. Els andorrans es van avançar a la primera part gràcies a un gol “estil Messi”, segons el tècnic, Emili Vicente, de Betriu, que va robar la pilota i va fer un eslàlom per plantar-se a l’àrea i marcar. Ja a la segona part, Kike Espinosa va ampliar distàncies. L’Andorra va tenir ocasions per sentenciar, però no ho va fer i el Farners va retallar distàncies a poc per al final. Una vegada més tocava patir per sumar els 3 punts, que van marxar cap al Principat. “Més que posar-nos líders, el que destaco és que l’equip se sent fort, amb energia, ganes i molt compromès. Els resultats premien el nostre treball. Hem de seguir lluitant. El partit de dissabte serà el més dur, pel cansament”, comentava el tècnic.

tracking