Bàsquet

El MoraBanc cau amb estrètip a Múrcia (77-53)

Els andorrans continuen oferint la pitjor imatge com a visitant

El MoraBanc cau amb estrètip a Múrcia (77-53)Javier Bernal

Res a fer. El MoraBanc Andorra segueix oferint la pitjor imatge com a visitant i ha caigut amb estrètip a la pista de l'UCAM Múrcia (77-53), rival més necessitat de victòries i que ha jugat amb més intensitat. La bona arrencada dels locals ha estat determinant per explicar la desfeta andorrana. Els de Fotis Katsikaris han aconseguit un parcial de 19-2 en sis minuts que els ha fet anar sempre per davant en el marcador. El MoraBanc, tremendament tou en defensa i erràtic en atac, no trobava la manera d'aturar el joc dels locals, dirigits per un Facundo Campazzo que feia el que volia. Ningú podia aturar l'argentí, en especial un Andrew Albicy impotent en defensa i incapaç d'anotar (0 de 9).

El segon quart ha començat amb 24-10 de sortida i un triple més tir adicional de Czerapowicz, cada dia més adaptat. La remuntada, però, no arribava perquè els andorrans han estat sis minuts sense anotar, cosa que ha aprofitat l'UCAM per fer un parcial de 10-0 i arribar als 20 punts de marge, amb els que s'arribaria al descans (44-24). Shermadini, el referent del MoraBanc, marxava als vestidors sense anotar i amb un únic rebot. I és que la defensa dels locals, amb dos contra uns constants, no el deixava fer el seu joc.

El MoraBanc ha intentat reaccionar a la sortida de vestidors i uns bons moments del pivot georgià han retallat la diferència (50-36), però l'UCAM, molt més intens i motivat, dominava el rebot (21 captures més en total) i trobava solucions fàcils en atac. A l'últim quart s'ha entrat amb una renda de 16 punts per als murcians, que han sabut mantenir la superioritat davant un MoraBanc fluix i que segueix sense oferir la imatge del Poliesportiu d'Andorra.

Fitxa del partit:

77 UCAM Múrcia: Campazzo (15), Baron (12), Rojas (3), Antelo (15) y Delía (10) -cinc inicial-, Chumi (0), Benite (5), Llompart (2), Clark (0), Radovic (5), Pocius (7) i Tumba (3).

53. MoraBanc Andorra: Albicy (0), Navarro (3), Walker (2), Antetokounmpo (4) i Shermadini (12) -cinc inicial-, Schreiner (2), Burjanadze (9), Stevic (10), Colom (0), Jelinek (2) y Czerapowic (9).