Surf de neu

Lluís Marín estarà a les finals del Mundial de Sierra Nevada

El corredor aconsegueix el bitllet amb el tercer millor temps de la segona mànega, tot i els problemes a l’espatlla

Lluís Marín estarà a les finals del Mundial de Sierra NevadaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va assolir ahir el primer objectiu al Mundial de Sierra Nevada: classificar-se per a les finals de demà d’snowboard cross. No ho va tenir fàcil el surfista de la FAE, amb problemes a l’espatlla, que va haver d’esperar a la segona mànega per guanyar-se la classificació, amb el tercer millor temps (1’11’’83). En la primera, condicionat més per la lesió i sense confiança, va situar-se 27è, amb un registre d’1’12’’32.

“La primera mànega ha sigut dolenta. El dia no ha sigut fàcil perquè no em noto gens segur sobre la taula i les condicions no ajuden. En la segona he sortit una mica més confiat, tot i que no massa bé, encara que el temps no ha estat dolent. I això que he caigut just a l’últim salt i he passat la línia de meta per terra”, explicava un Marín que demà confia trobar-se millor. En aquest sentit, comentava que “espero treure una mica més d’agressivitat a les finals. És una pista en què s’ha de donar tot i diumenge és el dia. L’espatlla està aguantant bastant bé”. L’andorrà disputarà la sisena sèrie de vuitens amb els austríacs Lueftner, Hammerle i Pachner, el rus Dilman i l’argentí White.

Carles Visa, director tècnic de la FAE, apuntava ahir que “de confiança i forma física és evident que el Lluís no està al cent per cent. Ells n’és conscient, sabem el que ens hi juguem i ja ens ha passat altres vegades. Aquesta és la part positiva dins del dolent. Hem d’anar a totes, prémer les dents i arriscar. Hem vingut aquí a competir”.

tracking