La remuntada porta cua

El col·legiat alemany Aytekin podria ser castigat per la UEFA arran de les decisions preses al Camp Nou

La remuntada porta cua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La remuntada de l’FC Barcelona davant el París Saint Germain continua portant cua a tot el món i sobretot a les xarxes socials. Hi ha qui la va considerar una gesta històrica i d’altres la van veure com una autèntica vergonya. El futbol va passar a un segon pla i sobre el que més es va parlar durant les hores posteriors al xoc van ser els temes extraesportius com, per exemple, el criteri del col·legiat alemany Deniz Aytekin.

El diari madrileny Marca va informar ahir que podria no tornar a xiular aquesta Lliga de Campions, per tant es produiria el que es coneix a Espanya com a neverazo. El cap arbitral de la UEFA, Pierluigi Collina, va rebre dijous l’informe que va realitzar el delegat arbitral present al Camp Nou i no serà fins la setmana que ve quan prengui una decisió sobre el futur d’Aytekin a la màxima competició europea.

D’altra banda, l’entitat barcelonista tornarà a ser sancionada per la UEFA. Aquesta vegada no per les estelades, sinó per la invasió del terreny de joc que es va produir després del sisè gol de Sergi Roberto. La comissió de control, ètica i disciplina resoldrà el 23 de març aquest expedient arran de l’incompliment de l’article 16 (2) del seu reglament disciplinari.

El defensa central Jérémy Mathieu va concedir una entrevista a Ràdio Montecarlo i va donar explicacions sobre la fotografia en la qual surt fent una peineta. Mathieu va explicar que “va ser una bajanada. Mascherano es va confondre a l’hora de penjar la imatge i vull manifestar tot el meu respecte cap al PSG”. Ara bé, va voler declarar que “són joves i els falta un pèl d’humilitat”. Rakitic, renovat fins al 2021, va indicar sobre el que engloba l’actualitat més recent que “vam fer història amb el club i en el nostre esport”.

ENTRADES DE LA COPA DEL REI

El conjunt barcelonista i l’Alabès disposaran per a la final de la Copa del Rei del 27 de maig al Vicente Calderón de 19.301 entrades cadascun. Els preus aniran dels 60 als 240 euros.

PER PRIMER COP A LA HISTÒRIA HI HAURÀ UN CLÀSSIC ALS ETATS UNITS

L’FC Barcelona i el Reial Madrid disputaran, per primera vegada a la història, un clàssic als Estats Units. No serà el primer fora del territori espanyol, ja que l’any 1982 en van jugar un a Veneçuela. L’enfrontament serà el 30 de juliol (01.30 h) a Miami i més concretament al Hard Rock Stadium. L’acte de presentació i oficialització va ser ahir a la ciutat del sud de Florida, amb representació culer de Manel Arroyo i Stoichkov, i blanca d’Emilio Butragueño i Roberto Carlos.

tracking