Bàsquet

Albicy-Campazzo, duel d'assistents de luxe a Múrcia

Albicy-Campazzo, duel d'assistents de luxe a MúrciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andor­ra visita demà la pista de l’UCAM Múrcia. Un dels duels a seguir serà el d’Andrew Albicy i Facundo Campazzo, que es va perdre el partit de la primera volta al Poliesportiu per lesió. El base francès encapçala la classificació de màxims assistents de la lliga amb 151, mentre que l’argentí el segueix amb 124.

El jugador del conjunt andor­rà va declarar en zona mixta que “Campazzo és un dels millors de la competició i és molt motivant”. Pel que fa al matx, va assenyalar que “serà dur, com tots els que juguem a fora. Múrcia és un equip difícil, especialment a casa seva, i si volem seguir aspirant al play-off haurem d’afrontar-lo en les millors condicions”. L’entrenador, Joan Peñarroya, va explicar que estan preparats i que són conscients que “l’UCAM té la capacitat de portar el joc al límit del permès per l’arbitratge”.

El tècnic va comentar que “queden moltes jornades com per fer matemàtiques. Esperem arribar als tres o quatre últims enfrontaments de la fase regular amb opcions reals de lluitar per aquesta vuitena posició, que a priori sembla que és l’única que queda”.

tracking