Rakitic signa avui un nou contracte fins al 2021

La clàusula de rescissió del croat es fixa en 125 milions d’euros

Rakitic signa avui un nou contracte fins al 2021

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El migcampista Ivan Rakitic signa avui (13.00 hores), el dia del seu 29è aniversari, un nou contracte que el vincularà com a blaugrana fins al 30 de juny de l’any 2021 (en tenia fins a l’estiu del 2019). Les pertinents firmes i les encaixades de mans es realitzaran a les oficines del Barça.

Un regal merescut que el club va anunciar ahir explicant que es va arribar a un acord de renovació amb el futbolista, malgrat que aquesta temporada no està sent tan imprescindible ni està disputant el mateix nombre de minuts que les dues primeres. Ara bé, és un fix dels esquemes de Luis Enrique Martínez en els enfrontaments importants com, per exemple, el de la remuntada davant el PSG (6-1).

Des de l’entitat blaugrana es va informar que la clàusula de rescissió serà de 125 milions d’euros. Arran d’unes declaracions que va fer Rakitic fa uns mesos lloant la figura de Pep Guardiola i dient que li agradaria algun dia que el dirigís, van saltar les alarmes sobre una possible sortida l’estiu vinent. L’FC Barcelona tenia pendent tancar aquesta carpeta i la propera serà la de Lionel Messi, sobre qui Neymar Júnior va afirmar que renovarà segur.

tracking