Atletisme

La federació augmenta el pressupost per al 2017

La federació augmenta el pressupost per al 2017Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea general de la Federació Andorrana d’Atletisme, que es va celebrar ahir al vespre a l’Estadi Comunal, va acabar amb l’aprovació dels pressupostos de l’exercici del 2016 i la previsió per al 2017. L’any passat es van gastar un total de 235.000 euros, mentre que per al present any la previsió és de 240.000 euros. El motiu, segons explicava el president de la FAA, Bernat Vilella, és la intenció “d’engegar diferents projectes durant aquest any”.

Durant l’assemblea, tots els representants de clubs van exercir el seu dret de paraula i van fer les propostes de millora que creien oportunes. “Les relacions han millorat molt entre els clubs i tothom està fent un pas endavant per arribar a la junta i fer un apropament”, explicava Vilella, que hi afegia que “si puc aconseguir màxima cordialitat en l’atletisme em donaré per molt satisfet”. En l’acte d’ahir també es va parlar d’un impuls a la tecnificació en l’atletisme, així com una fomentació de les concentracions de cara a aquest 2017.

La propera vegada que hi hagi una reunió de la FAA, serà en la comissió de clubs, que hauran de mirar d’arribar a un acord sobre la proposta de passar la gestió de l’escola d’atletisme de la federació als clubs.

tracking