El Barça obra el miracle i remunta contra el PSG en un partit històric

Sergi Roberto fa possible el miracle amb un gol a l’afegit de la segona

El Barça obra el miracle i remunta contra el PSG en un partit històric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va rebre ahir al Camp Nou el París Saint Germain en el duel corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. L’entitat barcelonista després del desastre de l’anada al Parc dels Prínceps (4-0) va invocar l’afició en creure en la remuntada i el primer a fer-ho va ser el pistoler Luis Suárez.

L’uruguaià va fer embogir el Camp Nou obrint la llauna al minut 3 de cap en una jugada rocambolesca dins l’àrea petita. El tècnic del conjunt francès, Unai Emery, va optar per fer una primera línia de cinc defensors i una segona de quatre migcampistes, i va deixar Cavani despenjat en atac. Aquesta formació va obligar els homes de Luis Enrique a moure la pilota en horitzontal i a ser molt precisos a l’hora de trenar jugades. El segon no va arribar fins que a cinc per al descans la fortuna va estar de cara per al Barça i el lateral esquerre Kurzawa es va fer un autogol. En els primers 45 minuts hi va haver una acció polèmica arran d’unes possibles mans dins de l’àrea de Mascherano, tot i que la gran majoria d’entesos van coincidir que van ser involuntàries.

A la festa no hi podia faltar Leo Messi, que va aparèixer al 50 transformant un penal que va provocar molta polèmica, ja que va ser una relliscada de Meunier la que el va propiciar i no una acció pensada. L’FC Barcelona estava a només una diana d’igualar l’eliminatòria i forçar la pròrroga, però va entrar en escena Edinson Cavani. El davanter, que va avisar al 52 amb una pilota al pal, deu minuts més tard va enviar l’esfèric al fons de la porteria de Ter Stegen amb un xut potent centrat des de la frontal i va començar a despertar els culers del somni. Quan quedaven cinc minuts per al final més el temps afegit estar als quarts de final de la Champions semblava més impossible que mai, però va despertar la bogeria. Neymar Júnior va fer un golàs de falta al 88 i poc abans que l’àrbitre assistent ensenyés el cartell amb el descompte, el col·legiat Deniz Aytekin va veure una acció punible molt polèmica de Marquinhos sobre Luis Suárez dins de l’àrea i no ho va dubtar, penal. Neymar, amb la confiança pels núvols després de la seva compromesa actuació, va agafar tota la responsabilitat i no va fallar des dels onze metres. Els homes de Luis Enrique i tot el seu staff tècnic estaven a res d’entrar a la història del club. I qui ho estarà des d’ahir al minut 94 i 29 segons serà Sergi Roberto. El de Reus es va vestir d’Iniesta o de Pichi Alonso i va fer el sisè, a passada de Neymar amb l’esquerra que va treure el bisturí per posar-li en safata al de la Masia per fer realitat la remuntada.

D’altra banda, el Borussia Dortmund remunta contra el Benfica (4-0) i accedeix als quarts.

tracking