Arts marcials

El gimnàs K-1 celebra el desè aniversari amb Isaac Real, 'Chaca'

El gimnàs K-1 celebra el desè aniversari amb Isaac Real, 'Chaca'K-1 Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gimnàs K-1 Andorra, amb Freddy Calero al capdavant, va celebrar dissabte passat el desè aniversari amb la presència d’un dels millors boxejadors del panorama espanyol actual, Isaac Real, Chaca. El púgil de L’Hospitalet –nascut fa 35 anys al conflictiu barri de La Torrassa– va fer una masterclass a prop d’una setantena d’entusiastes. “Vam haver de tancar les inscripcions perquè ja no podíem incloure més gent. Va ser tot un èxit de convocatòria”, explica Freddy Calero.

Chaca competeix en el pes superwelter i acumula títols en el palmarès. Entre ells doble campió llatí de la WBC (World Boxing Council), campió Transcontinental WBA (World Boxing Association) i campió d’Europa EBU (European Boxing Union), a banda de campió d’Espanya. “Quan em va contactar Freddy i vam parlar de seguida ens vam posar d’acord per pujar. Estic content perquè s’ha apuntat molta gent al seminari”, indicava el lluitador, que fa un parell de mesos va perdre amb el francès Vitu amb el cinturó europeu EBU en joc. “El proper combat serà el 8 d’abril. Encara no tinc rival. A veure si després puc lluitar un altre cop per un títol. Vull seguir gaudint de la boxa. Si m’haguessin dit quan vaig debutar que anava a guanyar aquests títols no m’ho creuria”, apuntava. Chaca veu la boxa a Espanya “molt bé” i assegura que “hi ha molt de nivell”, tot i que lamenta que “el suport que té el nostre esport en altres països no el tindrem mai aquí. No hi ha patrocinadors i és difícil muntar grans combats. No hi ha suport”.

A banda de boxejar, Isaac Real té passat grafiter –Chaca és la seva signatura– i forma part d’un grup de rap, Rosa Rosario, que ha tocat a escenaris com Razzmatazz o la sala Apolo. Polivalència fora dels rings.

tracking