Surf de neu / Esquí alpí

Marín viatja a Sierra Nevada sense saber si podrà sortir

La ressonància confirma que té una luxació a l’espatlla i fins l’últim moment no es decidirà la seva participació al Mundial

Marín viatja a Sierra Nevada sense saber si podrà sortirFACEBOOK

Lluís Marín viatjarà avui cap a Sierra Nevada, on a partir de divendres es disputa el Mundial d’Snowboardcross. La presència de l’andorrà a les classificatòries, però, no està garantida després que la ressonància magnètica a què es va sotmetre ahir confirmés que pateix una nova luxació a l’espatlla dreta. La bona notícia és que no caldrà intervenció quirúrgica, la qual cosa ha facilitat el desplaçament a Granada. Un cop allí Marín seguirà amb el treball de recuperació i la idea de la FAE és que dijous pugui prendre part en els entrenaments per comprovar les característiques de la pista i el seu nivell d’exigència, a més de veure com es troba Marín en acció. No es descarta fins i tot que el rider pugui ser infiltrat per afrontar la competició, un dels objectius del curs. Marín, lesionat a la pretemporada, ha tingut de moment un any irregular, amb un novè lloc a Feldberg com a millor resultat en Copa del Món.

D’altra banda, en esquí alpí Mireia Gutiérrez va pujar ahir al podi en el primer dels dos eslàloms FIS de Lech am Arlberg (Àustrria). Gutiérrez va ser tercera, dar­rere de les locals Marie-Therese Sporer, de qui la van separar 1’’81, i Hannah Koeck, amb 22,90 punts FIS. En la segona prova l’esquiadora va finalitzar cinquena, tot i completar en segona posició la primera mànega. En el còmput global va acabar a 1’’18 de la vencedora (19,84 punts FIS), Katharina Liensberger.

EL MUNDIAL JÚNIOR D'ESQUÍ COMPTA AMB QUATRE CORREDORS ANDORRANS

Carmina Pallàs, Cande Moreno, Kevin Courrieu i Matías Vargas es troben ja a Are (Suècia) on tindran lloc els Mundials júniors d’esquí alpí. Els corredors de la FAE van tenir ahir el primer entrenament per a la prova de descens, amb un 27è lloc compartit per a Carmina Pallàs i Cande Moreno (van calcar el temps: 1’12’’85) i Kevin Courrieu en la 23a plaça, a poc més d’un segon de l’austríac Lahnsteiner. Matías Vargas va ocupar el lloc 48è. Avui els quatre prendran part en el segon entrenament de descens, previ a la cursa de dimecres. Després vindrà el supergegant.