Jornada rodona per al Don Denis, que acaba més líder

Els colomencs derroten l’Ordino i veuen com la UE Santa Coloma i el Tic Tapa Sant Julià, que va fallar un penal, igualen

Jornada rodona per al Don Denis, que acaba més líderXavier Pujol

El Don Denis Santa Coloma va sortir reforçat de la jornada 18 de la lliga Grup Sant Eloi. L’equip de Richard Imbernón va derrotar l’Assegurances Generals FC Ordino en un partit amb poca història (2-0, amb gols de Víctor Rodríguez i Noguerol) i va veure com els segons classificats, la UE Santa Coloma i el Tic Tapa Sant Julià, es restaven punts mútuament després d’empatar a un. El duel va tenir una primera part força disputada que es va acabar sense gols. En la represa, Jordi Rubio va fer un golàs en veure el porter del Sant Julià avançat (53’). Sis minuts van trigar a igualar els lauredians, mitjançant Mateo Rodríguez. Els de Luis Blanco podien haver colpejat fort els colomencs, però Noah Baffoe va fallar un penal. Al final, el matx es va resoldre amb empat a un, que fa més líder el Don Denis, ara amb 3 punts de renda sobre la Unió Esportiva i el Sant Julià.

En l’altre duel destacat de la jornada el The New 1978 UE Engordany, que lluita per entrar al play-off (el té a 6 punts), va allu-nyar una mica més del lideratge el Lusitans de Raúl Cañete. Els lusos van marcar només començar (Luizao, 1’), però l’Engordany, sense un dels seus millors homes, Quentin Vandamme, sancionat amb 4 partits, no va trontollar i Julien Benhaim va empatar (18’). El Lusitans va tenir més possessió a la segona part, sense encert. Finalment, l’FC Encamp va derrotar el cuer, el CE Jenlai, amb un solitari gol de Luis Ángel de la Torre i s’escapa 4 punts de l’Ordino, penúltim.