Cristiano Ronaldo estarà disponible contra el Nàpols

Els blancs, a aprofitar el resultat de 3 a 1 aconseguit al Bernabéu

Cristiano Ronaldo estarà disponible contra el Nàpols

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El líder del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, podrà estar demà (20.45 h) en l’enfrontament de Champions davant el Nàpols, corresponent al partit de tornada dels vuitens de final. El portuguès no va estar present en el xoc de lliga contra l’Eibar, en el qual el conjunt blanc va meravellar amb el joc desplegat, a causa d’unes petites molèsties físiques.

Malgrat això, ahir el davanter va tornar a exercitar-se amb els seus companys, amb total normalitat i demostrant que ja està totalment recuperat. Va poder completar tota la sessió que va preparar l’entrenador, Zinedine Zidane, amb la resta de l’staff tècnic. Tenint en compte les rotacions d’Ipurua, el tècnic francès podria tornar a presentar l’onze de gala, per la qual cosa reapareixerien, amb el de Ronaldo, els noms de Carvajal, Marcelo, Kroos i Bale (Varane continua lesionat).

D’altra banda, la jornada 26 de la lliga espanyola finalitza avui amb un Alabès-Sevilla (20.45 h). Els de Sampaoli no poden permetre’s el luxe de cedir cap punt si volen seguir aspirant al títol.

tracking