“Victòria molt patida”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

El tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, no amagava que estava “molt content per la victòria. Ha estat una victòria molt patida en un partit en què hem anat a remolc gairebé sempre menys els últims dos minuts”. El tècnic reconeixia que el seu equip havia començat “malament, però no vull restar-li mèrits al Manresa, que ha jugat amb l’encert que no havia tingut en molts partits. La nostra defensa és molt millorable. Ells al primer quart només fallen un llançament i no agafem un rebot defensiu. Ha sigut un partit dur davant un rival que s’ha animat. I com vaig dir, el Manresa és un bon equip”. Amb tot, el tècnic va destacar que “hem tingut molta fe per no deixar-nos anar i en això ens ajuda el nostre públic. Hem continuat creient, i això és el millor de la victòria, la fe que hem tingut en un dia sense encert i en què no hem estat brillants”.

El tècnic, que no va voler parlar de l’arbitratge –“parleu vosaltres”, va assenyalar–, va donar “molt de valor” a com s’havia produït el triomf davant un Manresa que és el cuer. Tot i això, Peñarroya recordava que “les victòries de 30 punts no són d’aquesta lliga, i menys per al MoraBanc; no existeixen”.

El tècnic de l’ICL Manresa, Ibon Navarro, va felicitar el MoraBanc pel triomf i també els seus jugadors. “Hem fet 35 minuts bastant bons, a nivell de solidesa, de fer un bàsquet seriós, amb bastant control de la situació en una pista molt complicada, però com els partits no duren 35 minuts, sinó que en duren 40, els últims cinc no hem estat bé i és quan es veu la tendència d’uns i altres a la lliga. Perdem pilotes, fallem i hi ha descontrol. Són coses que passen quan estàs a sota.” Amb tot Navarro va voler quedar-se amb la part positiva i va insistir que “tot i la derrota no vull que els meus jugadors oblidin els 35 minuts que hem fet”.

ELS JUGADORS

G. Shermadini, Pivot del MoraBanc

“És un triomf important”

Shermadini, una vegada més el màxim anotador del MoraBanc, va indicar que “ha sigut una victòria important per a l’equip. He cregut que era possible. Hem anat molts minuts al darrere i al final hem guanyat. Ara a pensar en Múrcia”.

B. Burjanadze, Aler pivot del MoraBanc

“Hem sabut reaccionar”

El georgià va comentar que “al final hem guanyat, que és el que volíem. Hem fet un pas endavant en la segona meitat i hem sabut reaccionar. Estem molt contents. Nosaltres tenim dins un bon bàsquet i si fem el nostre bàsquet és difícil que ens guanyin”.

tracking