esPORTS DE NEU

Esteve acaba quart a la Copa d'Europa de St. Ulrich

Joan Verdú finalitza en 46è lloc al gegant de la Copa del Món de Kranjska Gora i no entra a la segona màniga

Esteve acaba quart a la Copa d'Europa de St. UlrichFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquiador de fons, Irineu Esteve, continua acumulant actuacions destacades i resultats que confirmen el seu bon estat de forma de les últimes setmanes. En els 15 quilòmetres de la Copa d’Europa de St. Ulrich (Àustria) va creuar la línia de meta en quarta posició, en una prova en la qual van participar 60 corredors.

Esteve va assolir un registre de 36’11’’3, que el va deixar a 1’’02’3 del vencedor, el francès Adrien Backscheider, amb un crono de 35’’09’. França va copar el podi, ja que Tiberghien i Lapierre van acabar segon i tercer, respectivament. L’andorrà es manté a la zona alta de la classificació general de la Copa d’Europa, tot i que els resultats oficials es publicaran avui després de la cursa dels 30 quilòmetres. L’entrenador, Joan Erola, va destacar que “després de tot el cansament acumulat l’Irineu ha corregut molt bé”. La júnior Carola Vila va fer 11a.

D’altra banda, en esquí alpí Joan Verdú va finalitzar 46è al gegant de la Copa del Món de Kranjska Gora (Eslovènia), i per tant només va poder disputar la primera mànega. Verdú, amb 1’16’’, es va quedar a 4’’37 del guanyador de la primera baixada, que va ser l’austríac Marcel Hischer, amb un temps d’1’11’’63, i finalment es va proclamar campió de la competició. El tècnic, Max Tissot, va explicar que “només és la seva segona Copa del Món, ha estat una molt bona cursa per agafar experiència i anem pel bon camí”. Àxel Esteve participarà avui a l’eslàlom.

Per la seva part, Maeva Estévez no es va classificar per a la final de Copa del Món de surf de neu a l’estació catalana de La Molina. La surfista va aconseguir una 26a plaça que va ser insuficient en la seva segona experiència.

tracking