Sense Ronaldo Bale i Morata

El portuguès s’exercita al marge arran d’uns problemes físics, mentre que el gal·lès i l’espanyol estan sancionats

Sense Ronaldo Bale i Morata

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid visita avui Ipurua (16.15 h) sense tres futbolistes de gran nivell. Cristiano Ronaldo és baixa per lesió, mentre que Gareth Bale i Álvaro Morata per sanció. El conjunt blanc no podrà comptar amb el portuguès, que ahir es va exercitar al marge dels seus companys, arran d’uns problemes físics, ni tampoc amb el gal·lès, que es perdrà dues jornades de lliga a causa de l’expulsió de dimecres davant Las Palmas. A aquestes absències s’hi suma la del davanter espanyol, que complirà cicle de targetes grogues, per la qual cosa Zidane haurà de tirar d’imaginació a l’hora de formar l’atac madridista, que podria estar composat per Lucas Vázquez, Karim Benzema i Isco Alarcón.

El Madrid ha perdut el lideratge i dels últims nou punts disputats només n’ha sumat quatre. Al respecte, el tècnic francès va declarar que “estic acostumat a tot això. Per a mi la paraula crisi no existeix en futbol”. La galàxia blanca es troba en un moment complicat arran de les darreres polèmiques arbitrals i les sortides de to d’alguns jugadors. Tot i així, miraran de sumar els tres punts, recuperar la primera posició durant unes hores i traslladar la pressió al Camp Nou.

L’FC Barcelona rep el Celta de Vigo (20.45 h) en un duel que servirà als blaugrana per començar a cuinar la remuntada que han de provar a la Lliga de Campions el proper dimecres 8 de març i agermanar-se amb l’afició. La plantilla és conscient que serà complicat, per tant volen assegurar un títol gran com la lliga i per a fer-ho hauran de superar l’equip gallec. L’entrenador culer, Luis Enrique Martínez, va reaparèixer per primera vegada en roda de premsa després de la seva revelació i va confessar que “segueixo pletòric i ara pot ser que em senti alleujat, però alhora molt motivat per lluitar”. L’asturià va explicar que “no m’agrada valorar els possibles candidats, i ara només penso en acabar bé la temporada”. Lucho, entre riures, va afegir que “ja veurem si trobo a faltar els mitjans de comunicació”.

EL 'NIÑO' TORRES RECUPERAT DEL TRAUMATISME CRANIOENCEFÀLIC

El davanter de l’Atlètic de Madrid, Fernando Torres, va patir dijous un traumatisme cranioencefàlic després de rebre, en un salt, un fort impacte involuntari del migcampista del Deportivo de la Corunya Álex Bergantiños. El Niño va caure molt malament i va quedar inconscient a la gespa de Riazor. Els seus companys Vrsaljko i Gabi van reaccionar molt bé en evitar que s’empassés la llengua, tot i que es van viure moments de tensió i, per exemple, José María Giménez no es va poder aguantar les llàgrimes. Torres va ser traslladat a l’hospital, on va passar la nit a l’UCI i ahir va rebre l’alta. Va aprofitar per calmar el neguit dient que “per sort només ha estat un ensurt i espero tornar aviat”.

tracking