TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

atletisme

Clàudia Guri i Pol Moya no milloren marca a l'Europeu

La saltadora no va superar els 1,81 metres i el corredor va quedar-se a 2 segons en els 800

Clàudia Guri i Pol Moya no milloren marca a l'Europeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Clàudia Guri i Pol Moya, els dos representants andorrans al Campionat d’Europa indoor d’atletisme de Zagreb (Croàcia), van quedar eliminats en les classificatòries del salt d’alçada i dels 800 metres , respectivament, sense aconseguir millor marca personal. Guri, que arribava a la cita amb la pitjor marca de totes les saltadores, va fallar en el triple intent per superar els 1,81 metres, que seria plusmarca personal i igualaria el rècord d’Andorra a cobert de la seva mare, Magui Moreno. Guri, darrera classificada, va saltar al segon intent 1,70 i 1,76 metres. “Estic contenta perquè he lluitat per 1,81. No he sabut aprofitar els tres intents, però em quedo amb les bones sensacions del darrer salt, que ens fan veure que la feina està ben feta i que tard o d’hora arribarà el salt qualitatiu que busquem”, indicava Guri.

Al matí li va tocar el torn a Pol Moya, que va finalitzar en cinquena posició a la segona sèrie dels 800. L’andor­rà va aturar el cronòmetre en 1’50’’88, acabant en cinquena posició i deixant per darrere el representant d’Eslovàquia, Jozef Repacík. En el còmput global, l’andorrà va situar-se en la dinovena plaça de 24 participants. El competidor andorrà, de 20 anys, va quedar-se a Zagreb a dos segons de la seva millor marca i rècord d’Andorra indoor, 1’48’’86, que ha fet aquesta temporada a Sabadell i que li va facilitar el bitllet per a l’Europeu.

tracking